Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κι άλλες πλάκες





Τα είπα και στο προηγούμενο ποστ. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τους άλλους χαρούμενους και γι' αυτό προσπαθούμε να τους ανεβάζουμε συνεχώς την διάθεση. Για να το καταφέρουμε αυτό κάνουμε πλάκες. Τις καλύτερες τις προτείνω για άλλη μια φορά εγώ.



11. Πάρε τηλέφωνο για delivery και πες μια διεύθυνση που δεν οδηγεί πουθενά. Ο ντελιβεράς θα ψάχνει κάμποση ώρα με το μηχανάκι μέχρι που θα σε πάρει τηλέφωνο. Τότε πες του ότι έκανες πλάκα για να γελάσετε μαζί. Για μεγαλύτερη επιτυχία, διάλεξε μια μέρα που βρέχει καταρρακτωδώς.


12. Πες σε κάποιον που έχει πάει ταξίδι ότι η γυναίκα του τον απατάει. Αυτός θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει και μόλις φτάσει εξήγησέ του ότι έκανες πλάκα για να γελάσετε.


13. Πάνε σε ένα show με μαγικά και άλλαξε εκείνο το κουτί που μπαίνουν μέσα διάφορες γυναίκες με ένα κανονικό. Μόλις ο μάγος αρχίσει να περνάει τα σπαθιά ανάμεσα θα γεμίσει η σκηνή αίματα και μετά οι καθαρίστριες θα πρέπει να τα καθαρίσουν. Αυτή είναι πολύ καλή πλάκα γιατί θα γελάσεις και εσύ και ο μάγος και το κοινό και οι καθαρίστριες και η γυναίκα που θα είναι στο κουτί.


14. Πάνε κάνε τον μπάρμαν και όποιος σου ζητάει ουίσκι ή χυμό μήλο, δίνε του ένα ποτήρι με τα ούρα σου. Μόλις δεις την φάτσα του θύματος πες του ότι έκανες πλάκα γιατί υπάρχει περίπτωση να θυμώσει.


15. Πάρε ένα κομπρεσέρ και χρησιμοποίησέ το σε μια γειτονιά με πολλούς κατοίκους στις τέσσερις το πρωί. Μόλις βγουν εξοργισμένοι οι γείτονες στα μπαλκόνια, πες τους ότι δεν το κάνεις εσύ. Αφού σου πουν ότι σε βλέπουν να κρατάς το κομπρεσέρ ακόμα, πες τους ότι σε κατάλαβαν και ότι έκανες πλάκα. Θα γελάσουν όλοι και μετά θα ξαναπέσουν για ύπνο.


16. Πάνε σε ένα πάρκινγκ, βρες ένα καινούριο αμάξι και άρχισε να το βάφεις με διάφορα χρώματα. Αν θες βγάλε και κανέναν καθρέφτη και προσπάθησε να το κάνεις αγνώριστο. Μόλις έρθει ο ιδιοκτήτης και αρχίσει να ψάχνει το αμάξι του δειξ' του πώς το έκανες και πες ότι το έκανες για πλάκα για να δεις αν θα το αναγνωρίσει. Θα γελάσετε κι οι δύο.


17. Πήγαινε για μάρτυρας σε δικαστήριο και προσπάθησε να αυξήσεις την ποινή αυτού που δικάζεται όσο πιο πολύ μπορείς. Μετά από κάποια χρόνια που θα έχει εκτίσει την ποινή του, βρες τον και πες του ότι το έκανες για πλάκα. Θα είναι από τις ιστορίες που θα λέτε συχνά και θα γελάτε.


18. Αν είσαι μεγάλος χωρατατζής και καλόκαρδος, βρες κάποιον που σκέφτεται να αυτοκτονήσει και πες του να το κάνει. Κατά προτίμηση πες του να πηδήξει από μια ταράτσα. Την ώρα που θα πέφτει, πες του ότι έκανες χαβαλέ. Έτσι τα τελευταία δευτερόλεπτά του θα τα ζήσει χαρούμενα.


19. Πάνε σε έναν αγώνα ταχύτητας και χάλασε τα φρένα σε όλα τα αμάξια. Θα γίνουν διάφορες τράκες και το κοινό θα εκστασιαστεί. Μετά πάνε πες στους οδηγούς ότι εσύ ευθύνεσαι για να γελάσουν κι αυτοί.


20. Ηχογράφησε μια κασέτα που να λέει "Είμαι ακόμα ζωντανός! Βοήθεια!" και βάλε την με ένα κασετόφωνο σε διάφορες κάσες την ώρα της κηδείας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα τρομάξουν και θα ανοίξουν και πάλι την κάσα. Τότε θα τους πεις ότι έκανες πλάκα. Υπάρχει και η πιθανότητα να πεθάνει κάποιος από το σοκ και έτσι θα μπορέσεις να την επαναλάβεις την πλάκα ώστε να κάνεις την κηδεία να περάσει με γέλια και χαρές αντί για κλάματα.


Αν έχετε και εσείς καμιά καλή πλάκα γράψτε την στα σχόλια.


12 σχόλια :

  1. Το παρακατω ισχυει αμα δινεις πανελληνιες.

    Την ωρα που γραφεις στο μαθημα με τον υψηλοτερο συντελεστη βρες τον καλυτερο μαθητη της ταξης και ριχνε του γυρω γυρω σκονακια. Μετα φωναξε στον επιτηρητη πως το παιδι της φαρσας αντιγραφει. Πιθανοτατα θα παρουν την κολλα του και θα τον μηδενισουν. Οταν μετα απο ενα χρονο θα ξαναδωσει πανελληνιες και θα περασει στη σχολη που ηθελε θα το συζητάτε και θα γελατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρα πολύ καλό κι αυτό. Απορώ πώς δεν το σκέφτηκα.

      Διαγραφή
    2. υπαρχουν πολλα τετοια βασικα. Παντως με αυτα που ειπες πεθανα στα γελια. ειδικα με το 18

      οχι τοσο με το 11.

      Διαγραφή
    3. Τωρα που το σκεφτομαι θα εχει πιο πολυ πλακα αν καταργηθει και η σχολη που ηθελε να περασει.

      Διαγραφή
  2. To 18 ήταν όλα τα λεφτά...χαχαχα έλιωσααααα...Αν παντρευτώ θα το δοκιμάσω στην πεθερά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι αν εχεις ακόμα φίλους με τέτοιες πλάκες που κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάνε σε μία κοπέλα με μακριά μαλλιά στον ύπνο της και κόψτα πολυ κοντά και φτύσε και μία μασημένη τσίχλα .Μετά όταν ξυπνήσει και τσιρίζει ή κλαίει πες της ότι έκανες πλάκα για να γελάσετε μαζί.Για να πιάσει καλύτερα καντο μία μέρα πριν το γάμο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/12/12, 11:33 μ.μ.

    nai ine malkas!! ti les re axriste an pis sto dikastirio idika oti ekanes plaka tha se kerasoun autoi plaka apo 100 ores dimosias ergasias mexri kai 1-2 xronia filakis.....PSEMATA SE DIKASTIRIO(PSEYDORKIA) tin exeis akousta??? kai to idio kai stin pirosbestiki kai astynomia ama tin kaleis tsaba 2ri fora s koboun prostimo..
    kai ine kai tsouxtero!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ ρε δεν το σκέφτηκα αυτό. Έχεις δίκιο. Λοιπόν παιδιά που με πήρατε στα σοβαρά και κάνετε τις πλάκες που αναφέρει ο φίλος ανώνυμος, σταματήστε. Η 18 και η 19 δεν πειράζουν. Μπορείτε ακόμα να τις κάνετε και να γελάτε.

      Διαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---