Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

5 tips για να σκοτώσεις την ώρα σου στο καράβι


Είδα αυτό το λινκ από το Cosmo που το θεωρώ από τα χειρότερα sites που υπάρχουν γι' αυτό και είναι από τα αγαπημένα μου. Προφανώς η Νίκη Ρωμανού που έγραψε το κείμενο δεν ξέρει να διασκεδάζει. Μην ανησυχείτε όμως. Εγώ είμαι εδώ για να διορθώσω 5 από τα tips της. Τα υπόλοιπα είναι τόσο χάλια που δεν σκέφτηκα κάτι και δεν βάζω δικά μου γιατί θα επισκιάσω τα υπόλοιπα.


1. Πάρε έναν υπνάκο. Άσε τους άλλους να κοιμούνται και ζωγράφισε τους τα πρόσωπα.




2. «Φόρτωσε» την ταινιοθήκη. Κάνε αναπαραστάσεις από ταινίες. Κάνε για παράδειγμα την περιβόητη σκηνή από τον Τιτανικό. Κατάλαβες ποια εννοώ. Αυτήν που έχουν πλημμυρίσει. Επειδή παγόβουνο δύσκολα θα βρεις, προσπάθησε να ανοίξεις τρύπα στο πλοίο με άλλο τρόπο ή τρύπωσε εκεί που είναι ο καπετάνιος και άλλαξε την πορεία του πλοίου μήπως και γίνει καμιά σύγκρουση.


3. Στήσε αφτί στις «Οικογενειακές Ιστορίες». Βρες μια οικογένεια και αφού έχεις μάθει αρκετά γι' αυτήν, πες τους πώς είσαι ο χαμένος αδερφός που δεν γνώρισαν ποτέ.


4. Βόλταρε, εσύ, ρομαντική ψυχή. Παραδέξου το. Όταν βλέπεις ανθρώπους να κάθονται στα κάγκελα και να κοιτάνε την θάλασσα, θέλεις να τους σπρώξεις. Ε, γιατί δεν το κάνεις;

Το βραχιολάκι Power Balance δεν σε σώζει.

5. Λιάσε την κορμάρα. Βρες κάποιον που ετοιμάζεται για ηλιοθεραπεία. Την στιγμή που πάει να βάλει αντηλιακό  προσφέρσου να τον βοηθήσεις και αντί για αντηλιακό βάλε μαγιονέζα.


Υ.Γ. Ακόμα με το Photo Quiz;

3 σχόλια :

  1. χαχαχα.. θα τα εχω υποψη μου την επομενη φορα που θα μπω σε πλοιο.. θα μ ακουσεις στις ειδησεις.. xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xxaxa gelasa ..vres k alla..opws na vreis ta computer tous k na allakseis ton topo proorismou h na peis kati pou 8a sokarei apo ta megafwna.. gia na dhmiourgh8ei panikos.Vsk tragouda..oloi 8a phdhksoun ap t ploio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/8/12, 1:34 μ.μ.

    Το βραχιολάκι Power Balance δεν σε σώζει. axaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---