Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

#14 Shilpa Ray - Last Year's Savage



Who is who: Ξεκίνησε το 2006 με punk ήχους και ινδιάνικους ρυθμούς στους Beat The Devil αλλά το συγκρότημα διαλύθηκε πολύ γρήγορα. Από το 2009 μέχρι το 2011 κυκλοφορούσε ως Shilpa Ray and Her Happy Hookers σε ήχους παρόμοιους με τώρα αλλά εύκολα αντιληπτά διαφορετικούς. Μετά συνεργάστηκε με τον Nick Cave ως support και backup singer στις περιοδείες του. Διασκεύασε μαζί του και μαζί με τον Warren Ellis το Pirate Jenny και επίσης συμπεριλήφθηκε στο Bad Seeds Jukebox, cd με επιλογές από τον Nick Cave και τους Bad Seeds στο οποίο είναι μέσα και οι Xylouris White. 

Last Year's Savage: Στο πρώτο άλμπουμ αποκλειστικά κάτω από το όνομα της, μας περικυκλώνει ένα σκοτεινό κλίμα, αποτέλεσμα της ιδιαίτερης φωνής της, της pedal steel guitar που ακούμε και του αρμονίου που παίζει αλλά οι ρυθμοί των τραγουδιών ποτέ δεν μας αφήνουν να πέσουμε στο σκοτάδι. Εξάλλου έγραψε και το feel good τραγούδι της χρονιάς.



Στιχουργικά: Συνηθίζει να αναφέρει μέρη του σώματος, ιατρικές ορολογίες, τον θάνατο και την αγάπη.

Genre: Punk Blues, Rock, Goth Rockabilly

Fav Tracks: Nocturnal Emissions, Johnny Thunders Fantasy Space Camp, Pop Song For Euthanasia, O My Northern Soul, Shilpa Ray on Broadway, Moksha, Hymn, Burning Bride

Είπαν για αυτήν και τον δίσκο: 
One of the most phenomenal things I’ve seen in a long time. She’s going to be huge. 
Nick Cave
Feel Good Βίντεο Κλιπ:


Βίντεο Κλιπ:


Links: Spotify, Bandcamp

2 σχόλια :

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---