Κάνε follow και σώσε ένα γλυκό κουταβάκι.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

#7 Omar Rodriguez-Lopez - Arañas en La Sombra



Who is who: Ο Omar Rodriguez-Lopez είναι μουσικός από το Πουέρτο Ρίκο με έμφαση στην κιθάρα. Είναι το μυαλό που κρύβεται πίσω από τη μουσική των The Mars Volta και επίσης σημαντικό μέλος στους De Facto, At the Drive-In, Bosnian Rainbows, Antemasque, Kimono Kult και πλέον και στους Crystal Fairy. Αν αφαιρέσουμε τους δίσκους με τα παραπάνω συγκροτήματα και μετρήσουμε μόνο αυτά που είναι κάτω από το όνομα του ή παραλλαγές αυτού, θα φτάσουμε στα 44 άλμπουμ από το 2004 μέχρι σήμερα και σκοπεύουν να γίνουν τουλάχιστον 57 μέχρι το τέλος του 2017.

Τα άλλα 10: Μετά τον θάνατο της μητέρας του απείχε για τρία χρόνια και έτσι μαζεύτηκε πολύ υλικό. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την δισκογραφική Ipepac και ότι θα βγάλει 12 δίσκους μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μέχρι τώρα έχουν βγει οι 11 και σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα βγει ένας παραπάνω φέτος και άλλοι 12 του χρόνου μέχρι τον Μάιο ή Ιούνιο. Τα άλλα δέκα φετινά με σειρά προτίμησης και ένα κομμάτι για το καθένα.


AeLS: Επτά κομμάτια του άλμπουμ που στη πραγματικότητα φτιάχνουν τέσσερα τραγούδια, είχαν διαρρεύσει το 2013 μετά τη διάλυση των Mars Volta και το περίεργο είναι ότι τότε φαίνεται να είχαν καλύτερη μίξη. Τουλάχιστον τώρα έχουν και φωνητικά από τον Omar με κάποιες φωνητικές γραμμές να είναι σαν να τις έγραψε ο Cedric.

Genre: Experimental Rock, Progressive Rock



Links: SpotifyYoutube, Bandcamp

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

---> Οι ανώνυμοι να επιλέγουν το Όνομα/Διεύθυνση URL και μπορούν να αφήνουν κενό το δεύτερο πεδίο <---